Trenutno pregledavate The Strange preuzeli nagradu za najbolji album godine

Jučer, u ponedjeljak 7. siječnja 2019. u studiju Hrvatskog radija 2. program započele su dodjele nagrade ‘Music pub” – najdugovječnije domaće, godišnje glazbene nagrade koja je ustanovljena još 1992. godine. Ta prestižna nagrada već se tradicionalno dodjeljuje izvođačima početkom godine u istoimenoj emisiji autora i voditelja Zlatka Turkalja. Prilikom odabira najboljih u svakoj kategoriji, najvažniji kriteriji su nastupi i prezentacija na Drugom programu Hrvatskoga radija, zatim koncertni i festivalski nastupi, diskografska aktivnost, te uspjeh na službenoj top listi Hrvatskoga radija.

Nama je čast obavijestiti vas da je za najbolji album godine odabran upravo The Strange ”Echo Chamber’. Album je to na koji smo čekali punih četrnaest godina,  koji je sa sobom donio značajne promijene u sastavu originalne postave, koji je ovjenčan odličnim recenzijama te koji je sufinanciran od strane HDS-a za snimanje albuma na engleskom jeziku za potrebe svjetskog i europskog tržišta.

”Echo Chamber” objavljen je 12. listopada u regiji, a 15. veljače putem diskografske kuće Glitterhouse Records bit će objavljen na europskom i svjetskom tržištu.

Glazbeno putovanje s The Strangeom traje kroz deset pjesama objavljenih na CD-u, vinylu i digitalno, ali možete krenuti i od singlova ”Last Summer Song”, ”Dime a Dozen” i ”Killing Time”

Nagradu ‘Music pub” za najbolji album godine, preuzeo je jučer autor i gitarist benda Dalibor Pavičić i to u društvu Irene Žilić koja gostuje na pjesmi ‘Dead End Shore’ i koja je neovisno o The Strangeu proglašena za najbolju kantautoricu godine.

The Strange online narudžba: www.dancingbear.hr/hr/shop/the-strange-echo-chamber-lp/

http://www.youtube.com/watch?v=NVcwDJCNC1E%5B/embed%5D

 

 

 

 

#echochamber