Uvjeti kupnje

Pristanak na opće uvjete korištenja, prodaje i poslovanja

Klikom na tipku „kupi“ kupac potvrđuje da je upoznat sa svim općim uvjetima korištenja, uvjetima prodaje i uvjetima poslovanja koji su navedeni na ovoj stranici i da se sa svim uvjetima slaže te da je prilikom registracije i upisa podataka za kupnju na njih bio u potpunosti upozoren.

Privatnost i tajnost podataka

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Dancing Bear Naklada d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Naručivanje

Predmet narudžbe su proizvodi iz kataloga koje kupac naručuje putem web trgovine u vidu potrošačke košarice.

Prodavatelj je dužan naručenu robu isporučiti kupcu najkasnije u roku 20 radnih dana od dana narudžbe.

Prodavatelj prodaje robu istovremeno na više mjesta, te se može desiti da u trenutku naručivanja dostupan proizvod to stvarno nije, a o takvom slučaju će prodavatelj obavijestiti kupca.

Pravo naručivanja imaju sve osobe starije od 18 godina.

Narudžba proizvoda je potvrđena onda kada dobijemo potvrdu o provedenoj uplati za plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, izuzev odabira plaćanja po pouzeću.

Potvrdu nam možete poslati  putem e-maila.

Račun za kupljenu robu kupac će dobiti prilikom dostave.

Cijene

Cijene koje su iskazane na stranicama naše web trgovine se odnose na sve vrste plaćanja.

Cijene su izražene u Eurima (EUR) i hrvatskim kunama (HRK), do kraja 2023.

U prodajnu cijenu je uračunan PDV.

U prodajnim cijenama nisu uključeni troškovi dostave, manipulativni troškovi ili drugi troškovi.

Dostava

Dostava za Republiku Hrvatsku naplaćuje se 4,65 eur/ 35 kn po pošiljci. Za pošiljke skuplje od 40 eur dostava za RH je besplatna, osim za pošiljke koje se plćaju putem pouzeća čija dostava se naplaćuje 4,65 eur/ 35 kn. Pošiljke se dostavljaju putem GLS dostavnog servisa.
Inozemna dostava naplaćuje se po cijeniku navedenom na ovim stranicama, a vrši se putem GLS dostavnog servisa za zemlje iz Europske Unije.

Jamstvo i reklamacije

Jamstveni uvjeti vrijede (zamjena) ukoliko isporučeni artikl ima bilo kakvu grešku nastalu u tisku.

Jamstveni uvjeti neće se primjenjivati ukoliko se proizvod ošteti nepažljivim rukovanjem.

Kupac je dužan preuzetu robu pregledati u roku 24 sata od isporuke i reklamaciju prijaviti prodavatelju putem faxa ili e-maila.

Povrat i zamjena

Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećen i originalno zaprimljen proizvod vratiti na adresu prodavatelja u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio isporučen u roku od najkasnije 14 dana od zaprimanja pošiljke.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da je ne preuzimate. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Izmjene uvjeta korištenja

Dancing Bear Naklada d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta te se obvezuje iste te izmjene objaviti na ovom mjestu, a bez prethodnog najavljivanja. Kako bi bili upoznati s aktualnim uvjetima poslovanja, s vremena na vrijeme provjerite ove stranice.