Trenutno pregledavate Michael Bublé nastavlja šarmirati publiku novim albumom “Higher”
  • Kategorija objave:NOVOSTI / Strano

Najveći šarmer među romantičarima, Michael Bublé nastavlja dokazivati svoje sposobnosti pretakanja emocija u stihove i note uz nevjerojatnu vokalnu sposobnost šarmiranja publike. Ovaj petak, 25. ožujka predstavio je svoj jedanaesti studijski album ”Higher” (Warner Records / Reprise Records).

Radi se o njegovom prvom albumu objavljenom u posljednje tri godine tijekom kojih se posvetio rasprodanoj globalnoj turneji naslova ”An Evening With Michael Bublé Tour” i nakon objave albuma ”Love”(2018.). Album su producirali Greg Wells i Bob Rock u suradnji s Alanom Changom, Jasonom ‘Spicy G’ Goldmanom i Sir Paulom McCartneyjem. Popis pjesama uključuje čaroban duet s Willijem Nelsonom na pjesmi “Crazy”, Bubléovu emotivnu obradu pjesme “My Valentine” koju je producirao sam McCartney, Bob Dylanov klasik ”Make You Feel My Love” te tri originala među kojima je i nedavno objavljeni singl ”I’ll Never Not Love You”.

”Ovog puta sam se potpuno otvorio isprobavanju novih stvari. Kopao sam dublje dok sam radio i okruživao se najvećim glazbenicima na planeti s divovskom maštom. Bilo da je to sjesti i pisati s Ryanom Tedderom i Gregom Wellsom, snimiti tri pjesme u jednom danu s mojim prijateljem Bobom Rockom i 40 najnevjerojatnijih glazbenika koji nisu svirali 15 mjeseci, plešući uokolo u donjem rublju u mom kućnom studiju plačući i smijući se jer pjesma zvuči baš kako treba,…bilo da je svaki trenutak bio čaroban ili da se svemir urotio da me dovede do ovog trenutka u vremenu 20 godina u ovoj nevjerojatnoj avanturi u kojoj se nalazim. Nikada nisam bio uzbuđeniji nakon završetka albuma”, izjavio je Bublé.

Album je od danas dostupan kao online i CD izdanje, a uskoro stiže na police Dancing Beara i u obliku crnog i prozirnog vinila. Prednarudžbu možete napraviti putem web shopa – www.dancingbear.hr.