Trenutno pregledavate Dienne u zadarskoj Providurovoj palači pretpremijerno predstavlja nadolazeći album prvijenac
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Zadarska kantautorica Dienne, nastupit će u četvrtak, 26. siječnja u Zadru u Polivalentnoj dvorani Providurove palače koju će ispuniti klavirskim dionicama obogaćenim elektronskim dodacima i osebujnom vokalnom interpretacijom.

Koncert će se održati pod okriljem zadarske Udruge ‘Prizma’ koja organizira 10 koncerata tijekom cijele ove godine s ciljem da se u Zadar vrate događanja i van sezone. Radijska voditeljica Maja Milin, koja je pokrenula koncertni program urbane glazbe ‘Urbofon Live’, i predstavnik zadarske udruge ‘Prizma’, Silvestar Petrov, za ovu priliku zajedno su udružili snage da vrate Zadar na kartu urbane glazbene scene. Upravo Dienne ima čast otvoriti sezonu koncerata sa svojim prvim samostalnim koncertom u Zadru. Koncert je besplatan, program kreće u 20 sati, a više detalja može se pronaći na Facebook Eventu.

“Jako sam sretna što ću baš pred svojim Zadranima pretpremijerno predstaviti svoj nadolazeći album. Počašćena sam ovom prilikom i nadam se da će Zadar ponovno postati umjetnički i festivalski grad kao što je i nekoć bio.” poručuje Dienne koja će svoj album prvijenac objaviti za diskografsku kuću Dancing Bear, a s kojega smo dosad čuli sjajne singlove “Tiho pada mrak”, “Kao nekad” i “Nemir”.