Trenutno pregledavate Zdenka Kovačiček priprema seriju prvoklasnih ljetnih koncerata
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Zdenka Kovačiček zaželjela se koncerata i interakcije s publikom uživo. Kako bi utažila žeđ svojih obožavatelja za koncertima, žena za sva vremena pripremila je seriju koncerata na kojima će izvoditi pjesme s aktualnog albuma “Konstatacija jedne mačke”, kao i dobro znane klasike koji su obilježili njenu bogatu karijeru.

Seriju koncerata Zdenka je već pokrenula 29. svibnja koncertom u Lisinskom, nakon čega je realizirala koncertne posjete u Rijeci i pitoresknom Grožnjanu. Prva nadolazeća stanica Zdenki bit će Solin, gdje će u srijedu 11. kolovoza nastupiti u sklopu 26. Solinskog ljeta. Sljedeća postaja je Šibenik, gdje će Zdenka nastupiti na Tvrđavi Barone.

Nakon obale, na red dolazi Ljubuški u susjednoj BiH, gdje će nam najdraža glazbena diva uveličati manifestaciju Ljubuški Jazz Fest u petak 13. kolovoza, petak koji ni najlakovjernijim posjetiteljima festivala zasigurno neće biti nesretan. Još jednu inozemnu postaju Zdenka će imati 19. kolovoza, kada će nastupiti u slovenskom Kranju na festivalu Jazz Kamp Kranj. Cijelu priču Zdenka će zaokružiti u svom Zagrebu, gdje će 30. kolovoza nastupiti u sklopu ljetnih večeri Sunčana strana Prisavlja kod HRT-a.

NADOLAZEĆI KONCERTI ZDENKE KOVAČIČEK
11.8. Solin, Solin Jazz Fair, 21:00 Gradina
12.8. Šibenik, 21:00 Tvrđava Barone
13.8. Ljubuški, Ljubuški Jazz Fest
19.8. Kranj, Jazz Kamp Kranj
30.8. Zagreb, Sunčana strana Prisavlja

“Dragi prijatelji, pozivam vas na naše koncerte koje ćemo održati početkom osmog mjeseca. Vjerujte mi, nećete požaliti. Uz pratnju Greenhouse Blues Banda doživjet ćete ekstazu na našim fantastičnim koncertima gdje sviramo naš novi album Konstatacija jedne mačke i naš stari repertoar, među ostalim i Janis Joplin koju svi obožavaju. Vidimo se! <3” Zdenka Kovačiček

Koncerti Zdenke Kovačiček oduvijek su imali na težini zbog njenih pjesama koje s godinama ne blijede, kao i zbog nevjerojatne moći improvizacije te neodoljivog načina interakcije s publikom. Upravo je zbog navedenih razloga svaki koncert Zdenke Kovačiček unikatno iskustvo koje ne može tako lako ispariti iz glave.

Zdenka je jedva čekala razdoblje u kojem će moći uživo s publikom podijeliti šarm svog aktualnog albuma “Konstatacija jedne mačke”. Ako još niste uživo čuli pjesme “Jaka” feat. Davor Gobac, “Nova ja” te druge dragulje s albuma, ovi koncerti izvrsna su prilika da sa Zdenkom proslavite ljetnu koncertnu sezonu i vječni sjaj njenih pjesama.

Za više informacija, zapratite Zdenku Kovačiček na njenom službenom Facebook profilu i Instagramu.