Trenutno pregledavate Vrijeme je za Jazzy Blef i jazz šansonu u klubu Sax!
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Zagrebački sastav Jazzy Blef koji čini niz renomiranih hrvatskih jazz glazbenika, održat će samostalni koncert u srijedu, 12. veljače, u klubu Sax! u Palmotićevoj 22 u Zagrebu, gdje se osjećaju ‘kao kod kuće’ s obzirom na redovitost nastupa na ovoj lokaciji. Koncert će početi u 22 sata, a ulaz je besplatan. 

U pitanju je sastav koji je tijekom godina izgradio svoj specifični glazbeni izričaj koji je najbliži autorskoj jazz šansoni. Do sada su objavili tri studijska albuma od kojih je treći po redu, imena “Komercijala” izdan za diskografsku kuću Dancing Bear.

Postavu koju gledamo i slušamo u Saxu čine ugledni glazbenici – tekstopisac, skladatelj, aranžer, pjevač i gitarist Darko Frančić, zatim Saša Nestorović (tenor, saksofon), Mario Igrec (električna gitara), Mladen Baraković (bas), Borna Šercar (bubnjevi) i Hrvoje Rupčić (udaraljke).

Grupa Jazzy Blef osobito njeguje nastupe u klupskim prostorima, a cijenjena je i tražena u svijetu književnoumjetničkog izdavaštva kao atraktivna kulisa na promocijama novih djela.

Više informacija o grupi, video spotovi i foto album nalazi se na njihovoj službenoj stranici.