Trenutno pregledavate Vance Joy objavio zadivljujući album inspiriran starim prijateljima, novim sjećanjima i pronalaskom ljubavi
  • Kategorija objave:NOVOSTI / Strano

Zadivljujući treći album multi-platinastog australskog kantautora Vancea Joya, “In Our Own Sweet Time”  službeno je objavljen danas, 10. lipnja. Album je inspiriran starim prijateljima, novim sjećanjima i pronalaskom ljubavi na ne tako beznadnom mjestu. Tom mjestu posvećen je novi fokus singl  “Catalonia” – superromantičan i geografski precizan snimak muškarca iz Melbournea koji otkriva Barcelonu sa svojom djevojkom kao turističkim vodičem.

Kreativan proces stvaranja albuma koji se odvio kroz Zoom sastanke tijekom pandemije, rezultirao je primamljivim i intimnim uratkom koji vrijedi poslušati. Novi album “In Our Own Sweet Time” ujedno je i početak kreativnog partnerstva između Vancea i hvaljenog američkog kantautora Davea Bassetta (Weezer, Rachel Platten) s kojim je kreirana srž samog albuma. “Vrlo mi je ugodno pisati s Daveom, na istoj smo valnoj duljini,” kaže Vance te nadodaje “Bilo je tu brdo posla, posebno preko Zooma, a on je doista upravljao na mnogo načina.

Osjećao sam se dobro što ga imam za kormilom”. Novi album sadrži kolaboracije brojnih suradnika i hit-makera kao što su Joel Little (Lorde, Taylor Swift), Dan Wilson (Adele, Leon Bridges), James Earp (Lewis Capaldi), Take a Day Trip (Miley Cyrus, Lil Nas X) i Dave Longstreth iz Dirty Projectors, uz Vanceovog bubnjara Edwina Whitea kao koproducenta. Album ‘’In Our Own Sweet Time’’ nabavite već danas u Dancing Bearovim prodavaonicama i na www.dancingbear.hr.