Trenutno pregledavate The Strange prepuni energije spremni otvoriti novu koncertnu sezonu i predstaviti novi materijal
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

The Strange, cro-americana miljenici i jedan od najboljih domaćih izvoznih rock proizvoda, nakon novog kreativnog zaleta s aktualnim EP izdanjem “Not Now Not Ever” objavljenim u kolovozu prošle godine, spremni su za nastavak koncertnih aktivnosti kojima se naročito raduju.

S obzirom da se koncerti sada ponovno vraćaju u punom mahu, ne propustite fantastičnu priliku uloviti The Strange u četvrtak, 31. ožujka, u uvijek posebnom ambijentu zagrebačkog Vintage Industrial Bara. Osim zagrebačke publike, i fanove s Kvarnera razveselit će vijest da bend stiže u riječki Pogon kulture, 2. travnja.

The Strange će na novim koncertnim datumima publiku zadiviti novim pjesmama s posljednjeg EP-a “Not Now Not Ever”, ali i starim, već provjerenim uspješnicama s iznimno hvaljenih izdanja, debija “Nights of Forgotten Films”,  EP-a “Comin‘ Undone” i nagrađivanog “Echo Chamber”, s kojima su postigli sada već kultni status. Obje večeri čeka vas perfektan sklad indie rock americane i upečatljivog vokala Chrisa Eckmana, kombinacija koja se bez problema može smjestiti uz bok nekih od najboljih svjetskih americana uradaka, a u čijoj se live varijanti može osjetiti puna snaga.

Ulaznice za koncet u Zagrebu nabavite u pretprodaji po cijeni od 60 kn, odnosno 80 kn na dan koncerta. Ulaznice za riječki koncert iznose 60 kn do 27. ožujka, nakon toga 80 kn, dok će se na dan koncerta moći kupiti po cijeni od 100 kn.

Više informacija o koncertu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru pronađite putem Facebook eventa, dok informacije o riječkom koncertu u Pogonu kulture potražite putem linka.

The Strange pratite putem Facebooka i Instagrama. Novi singl “Suffering Jukebox” slušajte na linku. EP “Not Now Not Ever” slušajte na omiljenom streaming servisu – https://lnk.to/NotNowNotEverEP.