Trenutno pregledavate Teen punk zvijezde The Linda Lindas objavile prvijenac “Growing Up”
  • Kategorija objave:NOVOSTI / Strano

The Linda Lindas, sjajan punk rock sastav iz Los Angelesa, koji čine djevojčice čiji je punk hit o rasizmu i seksizmu postao viralni hit, predstavile su debitantski album “Growing Up”. Njihov prvijenac tako kanalizira klasični punk, post punk, power pop, novi val i druga iznenađenja te ih stapa u bezvremenski zarazne i cool pjesme koje pjevaju ove četiri osebujne mlade djevojke, svaka svojim stilom i energijom.

Sestre Mila de la Garza (bubnjarica, sada 11 godina) i Lucia de la Garza (gitara, 14), sestrična Eloise Wong (bas, 13) i obiteljska prijateljica Bela Salazar (gitara, 17) razvile su svoje vještine kao redovne učenice u Kineskoj četvrti, gdje su svirale s punkerima iz L.A.-a kao što su The Dils, Phranc i Alley Cats. Potom su nastavile otvarati za riot grrrl legende Bikini Kill i arhitekticu Alice Bag kao i DIY teškaše Best Coast i Bleached; a na kraju su prikazane i u filmu “Moxie” iza kojeg stoji Amy Poehler.

Album “Growing Up” pronađite na LP-u i CD-u u svim Dancing Bearovim prodavaonicama i putem web shopa – www.dancingbear.hr.