Sunnysiders nastupaju na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu u Zagrebu
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Blues rock sastav Sunnysiders, predvođen karizmatičnim autorskim snagama, Borisom Hrepićem – Hrepom iz Daleke obale i Antonijom Vrgoč – Rolom, nastupit će na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu. Festival će se održati na zagrebačkom Jarunu, od 24. lipnja do 4. srpnja, dok će Sunnysiders pozornicu okupirati u subotu, 26. lipnja, od 18 sati.

Osim live svirki odličnih bendova i DJ nastupa svih 10 dana, Chill&Grill festival kao veliki gastronomski događaj, znan je i kao ultimativni festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija  iskusnih majstora i finog pića. Chill&Grill i jarunska destinacija pružaju idealan bijeg od gradske vreve i osvježenje za vruće ljetne dane, a sam festival otvoren je od 16 do 23 sata, a vikendom od 12 do ponoći, uz pridržavanje mjera Stožera.

Fe­stival će se održati na prostranoj li­vadi između pizzerije Dalma­tino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horva­ćanske u RŠC Jarun. Čitav program i više informacija o eventu potražite i na službenoj Face­book stranici.

Svega nekoliko dana nakon svirke na Chill&Grill festivalu, Sunnysiders odlaze na jug do Trilja, gdje nastupaju na četvrtom Thrill Blues Festivalu, koji će se održati 2. i 3. srpnja.

U 10 godina postojanja Sunnysiders su zabilježili brojne uspjehe. 10. rođendan okrunili su novim, iznimno hvaljenim studijskim izdanjem “The Bridges” objavljenim u listopadu 2020. za diskografsku kuću Dancing Bear. S četvrtog studijskog albuma “The Bridges”, na kojem su ugostili vrhunska glazbena imena, izdvojili su genijalne singlove – ljubavnu blues baladu “You’re not that good for me to cry” (feat. Yogi Lonich) te najnoviji, drugi singl “No Pockets In The Grave” kroz koji su nas podsjetili na prolaznost života i važnost nematerijalnih vrijednosti.

Sunnysiders su tako oduševili ne samo domaću, već i svjetsku kritiku, smjestivši se i na top listama specijaliziranih blues radio postaja i magazina diljem svijeta – od Amerike, Kanade, Nizozemske, Francuske, Švicarske, Austrije, preko Grčke i Bugarske, do Izraela i Australije te na brojnim, relevantnim playlistama na digitalnim platformama.

Domaći blues rock dragulj “The Bridges” možete pronaći u vinilnom obliku i na CD formatu u svim Dancing Bear prodavaonicama i putem web shopa, ali i na svim streaming servisima.