Trenutno pregledavate Reizdanje “As the Dark Wave Swells” The Bambi Molestersa nabavite na prozirnom mramorno tirkiznom vinilu
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

U travnju 2010., za svjetsko tržište izdanje je objavila nezavisna izdavačka kuća  Glitterhouse Records  Album “As the Dark Wave Swells” briljirao je na domaćem terenu, ali je jednako osvojio i inozemnu kritiku te su se The Bambi Molesters svrstali  među najbolje surf bendove ikad i odmah po tadašnjem izlasku zablistali u eminentnim britanskim mjesečnicima i tjednicima Q, Uncut, The Sunday Times, Shindig!…  Album “As the Dark Wave Swells” osvanuo je na osmom mjestu prodaje na Amazonu rock ‘n’ roll produkcije

LP reizdanje “As The Dark Wave Swells” nabavite od petka, 29. listopada, u svim Dancing Bearovim prodavaonicama i putem web shopa – www.dancingbear.hr

THE BAMBI MOLESTERS svojom unikatnom kombinacijom surfa, rocka i psihodelije imaju status jedinstvenog i neponovljivog benda i to u svjetskim razmjerima. Njihova izdanja zasluženo su pratili hvalospjevi domaće, ali i svjetske kritike, i to u najrenomiranijim publikacijama (Independent, Q, Sunday Times, Uncut, Pitchfork…) baš kao i nastupi na specijaliziranim stranim radijskim i televizijskim postajama te brojne sjajne koncertne turneje po cijelom svijetu i rečenica Petera Bucka (gitarista R.E.M.-a) za koju nitko ni danas ne može naći protuargumente: “The Bambi Molestersi najbolji su surf-rock bend na planeti”. Kojem je još hrvatskom izvođaču to uspjelo?  

Povodom 20 godina od izlaska njihovog albuma “Sonic Bullets” Dancing Bear je odlučio krenuti s objavljivanjem specijalnih reizdanja The Bambi Molestersa, s obzirom da njihovi uradci uživaju veliku vrijednost među kolekcionarima vinila i brojnim poklonicima benda.

Niz ovih posebnih izdanja Dancing Bear je pokrenuo s reizdanjem posljednjeg, četvrtog studijskog albuma “As the Dark Wave Swells” koji je snimao i producirao Chris Eckman te čija naklada je u nekoliko navrata rasprodana, a za koji i danas ne jenjava interes te vlada potražnja.

Vinilno reizdanje “As the Dark Wave Swells” na predivnom prozirno tirkiznom LP-u s mramornim efektom možete nabaviti od petka, 29. listopada, u svim Dancing Bearovim prodavaonicama i putem web shopa – www.dancingbear.hr.

Novi ovitak spomenutog albuma za ovu priliku je redizajniran i proširen na gatefold format  te uključuje i fotografije grupe The Bambi Molesters iza kojih stoji Mare Milin, a koje su se prethodno našle i na originalom CD izdanju.