Trenutno pregledavate Kupite ulaznice za koncerte Daleke obale i ulovite popuste u Dancing Bearovim dućanima
Daleka obala, foto: Doringo Photography
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Odbrojavaju se dani, kondicija brusi na višesatnim probama. Nakon fantastičnog uspjeha najnovijeg singla ”Kao sad”, godinu za pamćenje Daleka obala nastavit će značajnim koncertima ni manje ni više nego u zagrebačkom Domu sportova i na splitskim Gripama.

Na njihov povratak na scenu čekalo se 18 godina, stoga ne čudi da je povratak Daleke obale na radijske postaje i koncertne pozornice dočekan s oduševljenjem. Ovo proljeće pred omiljenim dalmatinskim rock sastavom su dva spektakularna koncerta – 23. travnja u zagrebačkom Domu sportova i 30. travnja na splitskim Gripama. Zahvaljujući potražnji za ovim ulaznicama, koncerti Daleke obale našli su se u Top 10 najiščekivanijih koncerata u Hrvatskoj prema podacima sustava Eventim, a izdavačka kuća Dancing Bear ide korak dalje da razveseli obožavatelje benda. Svaki fan koji kupi ulaznicu za najavljene koncerte Daleke obale u Dancing Bearovim dućanima u Zagrebu, Splitu ili Osijeku, ostvarit će popust od 20% na sva LP i CD izdanja Daleke obale i The Obale.

Akcija uključuje i bestseller izdanja; obljetnički LP “999”, 2LP “Uspomena / Sve najbolje uživo” –  prvi i jedini live album u cijeloj karijeri Daleke Obale objavljen na dvostrukom vinilu te 4CD BOX SET – fantastičan slavljenički box set koji sadrži CD “1999-2000”, 2CD “Uspomena/Sve najbolje uživo” i Bonus CD koji donosi dosad neobjavljene demo snimke Daleke obale i knjižicu s dosad neobjavljenim fotografijama i dokumentarnim tekstovima Dražena Vrdoljaka i Borisa Hrepića Hrepe u ime benda Daleka obala s odmakom od 20 godina. Ova hvaljena izdanja možete pronaći i na www.dancingbear.hr!

Bend obožavateljima u Zagrebu i Splitu garantira večer za pamćenje, a uz nezaboravne i svevremenske hitove s početka karijere, na setlisti najavljenih koncerata naći će se i najnoviji uradak, pjesma ”Kao sad”, koja se već tjednima nalazi u Top 40 najslušanijih hitova u hrvatskom radijskom eteru! Singl možete pronaći i na svim streaming servisima.

Najavljeni koncerti Daleke obale u Domu sportova i dvorani Gripe limitiranog su kapaciteta, sukladno mjerama i preporukama HZJZ i stožera Civilne zaštite RH, a ulaznice za ova događanja u pretprodaji su putem sustava Eventim te u Dancing Bearovim prodavaonicama.

Za više informacija, zapratite Facebook i Instagram profil Daleke obale. Daleku obalu slušajte na svim streaming servisima