K.D. Lang okupila plesne remikseve na novoj kolekciji “Makeover”
  • Kategorija objave:NOVOSTI / Strano

“Makeover” je novo izdanje kanadske glazbenice K.D. Lang, odnosno nova kolekcija remikseva nekih od njezinih najboljih i najomiljenijih pjesama, prigodno tempiranih za lipanj kojim se ujedno obilježava i Pride Month. Album na jedno mjesto po prvi puta okuplja 14 remikseva napravljenih između 1992. i 2000. godine, kao što su “Sexuality”, “Miss Chatelaine”, “Theme from the Valley of the Dolls”, “Summerfling”, i #1 dance hitove “Lifted By Love” i “If I Were You”.

“Ideja o sastavljanju kompilacije plesnih remikseva pala mi je na pamet prilikom razmišljanja o tome kako smo izgradili društvo u vrijeme prije interneta, mobilnih uređaja i aplikacija za upoznavanje. Ti plesni klubovi otvarali su vrata svijetu, koji je još uvijek bio poznat kao ‘underground’ u 90-ima. Iznenadila sam se otkrivši da je u mojoj karijeri postojala neka vrsta neistražene tajne zone, koju ni sama nisam previdjela. Dvije pjesme na albumu čak su se našle na prvom mjestu dance ljestvica!” pojasnila je Lang.

Naslovnica albuma je prethodno neobjavljeni portret Lang iz 1995. iza kojega stoji David LaChapelle. Video spot za pjesmu “Sexuality (Tony Maserati Final Radio Remix” pronađite ovdje.

Izdanje “Makeover” dostupno je na CD-u i dvostrukom LP-u. Potražite ga u Dancing Bear prodavaonicama i putem web shopa – www.dancingbear.hr.