Trenutno pregledavate Iščekivani sedmi studijski album “The Car” Arctic Monkeysa dostupan za PREORDER
Arctic Monkeys, foto: Zackery Michael
  • Kategorija objave:NOVOSTI / Strano

Arctic Monkeys najavili su izlazak novog, sedmog studijskog albuma “The Car”, čiji je izlazak zakazan za petak, 21. listopada. “The Car” će sadržavati deset novih pjesama koje je napisao Alex Turner i producirao James Ford, a sniman je u Butley Prioryju u Suffolku, londonskom RAK Studios te pariškom La Frette studiju.

Nastavno na izdanje “Tranquility Base Hotel & Casino” iz 2018. godine, “The Car” će prikazati Arctic Monkeys kako divljaju kroz novi, raskošan glazbeni krajolik, a ujedno će sadržavati i neke od najbogatijih i najljepših vokalnih izvedbi u čitavoj karijeri frontmana Alexa Turnera.

Arctic Monkeys su nakon trijumfalnog vikenda na Reading and Leeds Festivalu, izbacili prekrasnu novu pjesmu “There’d Better Be A Mirrorball”, ujedno i prvi singl s nadolazećeg albuma “The Car”. Prateći video spot koji je režirao frontman Alex Turner pogledajte na YouTubeu, a pjesmu slušajte na svom omiljenom streaming servisu.

Novi album biti će dostupan na regularnom LP-u, sivom deluxe LP-u, kaseti i u digitalnom obliku. Fizički primjerak već sada možete prednaručiti putem linka.