Trenutno pregledavate Ed Sheeran u ulozi britanskog špijuna u novom spotu “South of the Border”
  • Kategorija objave:NOVOSTI / Strano

Megapopularni britanski pjevač Ed Sheeran je predstavio službeni videospot za posljednji veliki hit “South of the Border” nastao u suradnji s Camilom Cabello i Cardi B.

Kroz akcijski mini film snimljen u pravoj bondovskoj maniri pratimo Teddyja Fingersa (Ed Sheeran), Mariposu (Camila Cabello) i Cardi B (koja glumi samu sebe) kroz niz špijunskih zapleta i prevrata na putu “južno od granice”, a za posebno dinamičan dojam spektakularni trio regrutirao je mladu influencericu Alexis Ren te glumca i plesača Paula Karmiryana.

Singl “South of the Border”, koji je već osvojio sve top liste, našao se na Sheeranovom posljednjem albumu “No.6 Collaborations Project” objavljenom u srpnju ove godine. Ovo je prvi studijski album glazbenika koji je iznjedrio tri broj jedan singla: “I Don’t Care” feat. Justin Bieber; “Beautiful People” feat. Khalid; i “Take Me Back To London” feat. Stormzy, koja su na Sheeranovom domaćem terenu u Velikoj Britaniji zajednički držala poziciju na vrhu ljestvice čak 14 tjedana zaredom. Album je jednako popularan i među našom publikom pa se tako nekoliko tjedana zaredom našao na prvom mjestu najprodavanijih stranih izdanja prema službenoj top listi Hrvatske diskografske udruge.

Eda Sheerana pratite na njegovom službenom YouTube kanalu i Deezer profilu, a posljednji album “No.6 Collaborations Project” pronađite u Dancing Bear dućanima, na našem web shopu i u svim bolje opremljenim prodavaonicama ploča-