Trenutno pregledavate Daleka obala s pjesmom “Cvijet” među TOP 40 najemitiranijih singlova u hrvatskom radijskom eteru
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Daleka obala s najnovijim singlom “Cvijet” popela se na visoko deveto mjesto HR Top 40 liste radijskog emitiranja, čime su u ekspresnom roku od službenog izlaska singla potvrdili da će pjesma zasigurno nastaviti niz bezvremenskih hitova Daleke obale.

Riječ je o top listi Hrvatske diskografske udruge, odnosno jedinoj službenoj, točnoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne i lokalne postaje.

“Naravno je da smo sritni ulaskom našeg novog singla ‘Cvijet’ u Top 10  diskografske ljestvice HR Top 40. To je potvrda da su pismu pripoznali i slušatelji i radijski urednici. Već prve reakcije na društvenim mrežama pri izlasku ‘Cvijeta’ govorile su da smo pogodili u odabiru prvog singla s novog albuma koji pripremamo već neko vrijeme i s kojim smo izuzetno zadovoljni. Treba pohvaliti i režisera spota Milana Latkovića koji je na našu glazbu i stihove naslonija izvrsnu video priču, što je još i više podiglo pismu. Hvala našoj diskografskoj kući Dancing Bear, Diskografskoj udruzi i svim slušateljima. Iako je tek polovica jeseni naš je ‘Cvijet’ procvita.” poručio je Boris Hrepić Hrepa.

Singl “Cvijet” krasi ljetni ugođaj i romantičan tekst koji je ujedno i posveta nježnoj i zatomljenoj ljubavi. Nova pop rock pjesma Daleke obale izaziva upravo one emocije koje smo svi znali osjetiti kada bismo slušali one stare, svima nam dobro znane hitove Daleke obale koji su nas pratili tijekom predivnih ljetnih noći provedenih na plaži uz ekipu i gitaru, ali i grijali nas tijekom zimskih mjeseci.

Autor glazbe i teksta pjesme je Boris Hrepić, dok su za aranžman zaslužni Zoran Ukić, Boris Hrepić, Jadran Vušković, Jakša Jordes, Leo Anđelković koji je ujedno i glazbeni producent. Redatelj spota je Milan Latković, a montažer je Ratko Ilijić koji i glumi u pratećem fantastičnom video spotu s nadrealnim elementima. Kao prateći vokali pojavljuje se najdulji bendovski suradnik Neno Belan koji je odsvirao i klavijature te  Antonija Vrgoč Rola iz grupe Sunnysiders.

Za više informacija, zapratite Facebook i Instagram profil Daleke obale. Novi singl “Cvijet” slušajte na svim streaming servisima.