Daleka obala ovjenčana platinom na koncertu za pamćenje!
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Daleka obala, miljenici svih generacija, u sastavu: Zoran Ukić na bubnjevima, Boris Hrepić – Hrepa na basu, Jadran Vušković na gitari uz novog frontmena, Jakšu Jordesa raspametili su publiku sjajnim repertoarom. Već od samog pojavljivanja na pozornici uspostavljen je onaj poseban fluid benda s publikom koji se ne viđa često.

Razgaljena publika i dečki iz Daleke obale koji su uživali u svakom trenutku nastupa disali su zajedno. Sve nas je zagrlila ta gotovo opipljiva sinergija u kojoj je svaki član benda u svakoj pjesmi dao sebe iskreno od srca dok je publika svoje oduševljenje iskazivala sudjelovanjem u svakom trenutku koncerta uz gromoglasno pjevanje, plesom te dugotrajnim i burnim aplauzima.

Negdje na sredini koncerta diskografska kuća Dancing Bear dodijelila im je Platinaste ploče za ostvarenu platinastu nakladu legendarnog albuma “USPOMENA / Sve najbolje uživo”. Album je od nedavno dostupan i na dvostrukom  vinilu, a sadrži najveće hitove Daleke obale u live izvedbi i neprestano se prodaje što znači da je više nego poželjan i kod novih generacija pa je tako dosegao sjajnu platinastu nakladu.

Daleka obala već s nestrpljenjem čeka novi nastup koji će se održati 22.07.2021. u Šibeniku na tvrđavi sv. Mihovila, a svoju ulaznicu možete na vrijeme kupiti putem sustava Eventim.

Za više informacija, Daleku obalu pratite na njihovom službenom Facebooku i Instagramu.

daleka obala
foto: Stephany Stefan Studio