Trenutno pregledavate Daleka obala objavljuje spot za live izvedbu najljepše domoljubne pjesme “Mojoj Lijepoj”
Daleka obala, photo: Josip Marković
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Hit “Mojoj Lijepoj” Daleke obale postao je jedna od omiljenih pjesama hrvatske nogometne reprezentacije nakon trijumfalnih nastupa na prethodnim svjetskim prvenstvima. U znak podrške našoj nogometnoj reprezentaciji koja se bori za naslov prvaka Lige nacija, Daleka obala objavljuje spot za live izvedbu ove ohrabrujuće i domoljubne pjesme.

Ovogodišnji dobitnici Porina za rock album godine s najnovijim izdanjemKao sad novim spotom potvrđuju svoj status miljenika publike, koja na svakom njihovom nastupu neumorno pjeva njihove stare hitove poput “Četrnaest palmi”, “Tonka”, “Ruzinavi brod”, kao i nove s dobitnog albuma, među kojima se ističu “Lipi dani”, “Kao sad” i “Ni ti a ni ja”.

Koliko je pjesma “Mojoj Lijepoj” voljena među publikom potvrdio je portal  Index.hr svojom anketom povodom Dana Državnosti u kojoj su čitatelji birali najljepšu domoljubnu pjesmu od 12 ponuđenih. “Mojoj Lijepoj” Daleke obale premašila je drugoplasiranu pjesmu za čak 1000 glasova, nepobitno dokazujući da je najdraža pjesma o Lijepoj Našoj.

Daleka obala obilježila je svoje koncertne uspjehe velikim nastupom na dočeku Vatrenih u prosincu 2022. godine pred više od 80 tisuća ljudi. Ispunjena emocijom i energijom, publika je uglas pjevala stare i nove hitove Daleke obale, među kojima se naravno pronašla i omiljena pjesma navijača “Mojoj Lijepoj”. U nastavku energičnih nastupa, Daleka obala nastupila je na iznimno popularnom Zagreb Beer Festu, gdje su satima zabavljali raspamećenu publiku svojim najvećim hitovima.

Dok nestrpljivo čekamo nadolazeće koncerte ovih hrvatskih rock zvijezda, spot live izvedbe “Mojoj Lijepoj” donosi nam dio nezaboravne atmosfere koju Daleka obala stvara na svakom svom nastupu, kao i ludilo nogometne groznice koja sve obožavatelje uvijek pogađa u srce. Ususret završnici Lige nacija te nadolazećim snažnim osjećajima, spot dolazi kao pravovremeni, pomalo nostalgičan podsjetnik na euforiju koju smo svi proživjeli u prosincu, kulminirajući na dočeku reprezentacije na Trgu bana Josipa Jelačića.

Kako bi spot dosljedno prikazao atmosferu tijekom tog perioda, bend je pozvao svoje obožavatelje te navijače da pošalju svoje najdraže uspomene, koji su ih preplavili slikama i videima, odišući snažnom energijom i dobrim osjećajima.

Veliko hvala svima koji su slali svoje navijačke slike i video snimke, od srca ste nas razveselili, raznježili, pa čak i nasmijali te iznova pokazali zašto ovo i radimo – za sve vas!”, o nastanku najnovijeg spota izjavila je Daleka obala.

Sjajeći u crvenim, bijelim i plavim bojama, spot nas ponovno baca u trans, a osim nogometne nostalgije, također stvara želju za odlazak na nezaboravan koncert nezamjenjive Daleke obale.

Video spot “Mojoj Lijepoj (Live 2022)” pogledajte ovdje. Daleku obalu pratite na njihovom Facebooku i Instagramu.

Album “Kao sad” i “Live Dom Sportova Zagreb 2022”  slušajte na svim streaming servisima, a fizički primjerak nabavite u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te putem web shopa – dancingbear.hr.