Trenutno pregledavate Chui sa singlom “Sila mi je” predstavljaju novi album “Iz kapetanovog dnevnika”
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Naši eksperimentalci Chui, čiju četvorku čine uigrani i potkovani glazbenici Toni Starešinić, Vojkan Jocić, Konrad Lovrenčić i Ivan Levačić, danas, 4. listopada, objavili su peti studijski album “Iz kapetanovog dnevnika” s kojega su za prvi singl odlučili izdvojiti pjesmu “Sila mi je”.

S novim materijalom čeka vas ukrcavanje na svemirski brod Chui i polazak na putovanje kroz vrijeme i prostor. Naime, album “Iz kapetanovog dnevnika” posvećen je znanstvenoj fantastici, uz reference na mnoga poznata djela, počevši od Star Treka i Star Warsa pa do stripova Moebiusa. Upravo u tom điru je i izdvojeni, zaigrani singl “Sila mi je” koji također možete poslušati od danas. “‘Skladba ‘Sila mi je’ posvećena je Star Warsima, a kako ipak pripadam Trek taboru naslov pjesme sasvim se logično nametnuo.” našalio se Toni Starešinić, mastermind i klavijaturist benda Chui.

“Iz kapetanovog dnevnika” prvi je njihov album snimljen u novoj postavi, s ritam sekcijom, bubnjarom Ivanom Levačićem (Kries, ABOP) i basistom Konradom Lovrenčićem (Elemental, Kries, Mixed Up Mary) koji su podigli energiju Chuia na viši nivo te skupa s novim Tonijevim skladbama i Vojkanovim solističkim umijećem odveli glazbu do još autentičnijeg zvuka.

Na novom albumu, koji je u ekspresnom roku oduševio glazbenu kritiku, ugostili su brojne goste te pod bonus pjesme uvrstili “Pogledaj” u kojoj gostuje vokalist Boris Štok i remix pjesme “Tebi Putujem” koju je remiksirao Andrea Ljekaj.

“Iz kapetanovog dnevnika” u prodaji je od danas, 4. listopada, u Dancing Bear prodavaonicama (u Zagrebu, Splitu i Osijeku), putem web shopa www.dancingbear.hr , a novi singl “Sila mi je” možete poslušati i na digitalnim platformama Deezeru i YouTubeu.

“Iz kapetanovog dnevnika” popis pjesama:
1. Eternautova Tema feat. Ink Experiment duo
2. Sila Mi Je
3. Arzachov Let (Uključuje Dolazak Na Edenu)
a. Arzach feat. Druyd
b. Edena feat. Ink Experiment duo
4. Malj
5. Hermetična Garaža feat. Z.Maj
6. Iz Kapetanovog Dnevnika feat. Mangroove
Bonus:
7. Pogledaj feat. Boris Štok
8. Tebi Putujem Andrea Ljekaj Remix