Trenutno pregledavate Chui i Jazz orkestar HRT-a imaju zajednički album ‘Chui ovu glazbu’
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Jedna od najhvaljenijih i najposebnijih domaćih grupa koja se pojavila u zadnjih deset godina na ovim prostorima, grupa Chui objavila je album ‘Chui ovu glazbu’ u kolaboraciji s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije. Devet pjesama, koliko ih ukupno nosi dvostruki album, možete pronaći u Dancing Bear CD shopovima u Zagrebu, Splitu i Osijeku u obliku CD-a ili ga možete slušati online na streaming servisu Deezer. Album preslušajte klikom na ovdje

Dva rasprodana koncerta Chuia i Jazz orkestra HRTa održana u Muzeju suvremene umjetnosti potvrdili su potrebu da se ovaj odličan materijal zabilježi i na nosaču zvuka. Vrhunski aranžiran i odsviran dvostruki CD album “Chui ovu glazbu” predstavlja pravu poslasticu na domaćoj glazbenoj sceni. Aranžmani Joea Kaplowitza, Andreasa Marinella i Luke Žužića pod dirigentskom palicom šefa dirigenta Andreasa Marinella sljubili su Jazz orkestar i Chui u jedno tijelo koje suvereno leti glazbenim svemirom i spaja prošlost i budućnost u uzbudljivo sada.

Dvostruki CD “Chui ovu glazbu“  kao bonus uključuje i pjesmu “Tebi putujem” u kojoj se Chuievcima pridružila i naša glazbena diva Josipa Lisac. Pjesma koju su već mnogi proglasili pjesmom godine napisali su Toni Starešinić i Željka Veverec, a producirao Zvonimir Dusper Dus.

Omot je ilustrirao svjetski priznati strip majstor Esad Ribić koji već godinama oduševljava fanove Marvelovih super junaka.

Glazbeni portal Muzika.hr, u svojoj recenziji albumu je dodijelila čistu 5-icu. Recenziju možete pročitati ovdje

Novosti grupe Chui pratite na njihovom Facebook pageu.