Trenutno pregledavate Bruno Pietri i Pete Spruce ušli u prestižni klub milijun streamova na Spotifyju!

Ono što je ključno za svako ljeto, pa i tako ljeto 2022., nisu zabave na krovovima, limunade i šetnje na suncu, ni noćne vožnje sa spuštenim krovom jer kad se osvrnemo na ovo ljeto pomislit ćemo samo na jednu stvar – glazbu! Energija i vibracije su prave, a dance glazba napravila je veliki povratak na ljestvice i playliste ove godine. Svi smo spremni plesati uz naizgled beskrajnu količinu nevjerojatne glazbe, a to su najbolje prepoznala dva perspektivna hrvatska producenta, Bruno Pietri i Pete Spruce kada su objavili vrući hit “Don’t Let Me Go“!

U manje od dva mjeseca singl je ušao u prestižni klub od milijun streamova na platformi Spotify! Brojke svakim danom eksponencijalno rastu zajedno s ljetnim temperaturnim maksimumima pa su tako hrvatski korisnici Spotifyja prošli tjedan DVOSTRUKO više slušali “Don’t Let Me Go” nego najveće hitove trenutka poput “Running Up That Hill” Kate Bush, ili pak “Glimps Of Us” Jojija i “About Damn Time” Lizzo koji je tjednima broj 1 na Billboard Hot 100 listi.

”Volio bih da se pojedinačno mogu zahvaliti svima koji slušaju naš singl diljem svijeta, a pogotovo slušateljima iz Hrvatske i regije. Smatram da je “Don’t Let Me Go” početak jedne nove ere te da je postavljen standard po kojem trebam raditi i u budućnosti.”, izjavio je Bruno Pietri povodom ove velike prekretnice.

Don’t Let Me Go” može se pronaći na najvećim svjetskim dance playlistama, a na House Music 2022 singl se popeo na visoko 2. mjesto bok uz bok najvećim svjetskim dance hitovima “Afraid To Feel”, “Belly Dancer”, “Crazy What Love Can Do” i ”History”. Radijske postaje na Bliskom Istoku, u Africi i Sjevernoj Americi te diljem Europe za svoje etere biraju baš ovaj ljetni banger dva mlada hrvatska producenta, a MTV stanice u Njemačkoj, Italiji i Portugalu vrte efektan lyric video. Hrvatski slušatelji također prate svjetske trendove, pa se “Don’t Let Me Go” čvrsto drži na Shazam Croatia ljestvici, a našao se i na Deezer Croatia top listi na 35. mjestu.

”Kad je pjesma bila napravljena i prije nego je igdje izašla znao sam odmah da ima velikog potencijala. A upravo se to i dokazuje ovim brojkama! Naravno, taj potencijal se nebi ostvario bez pomoći Dancing Beara i Warner Musica, na čemu sam jako zahvalan!”, dodao je Pete Spruce.

Talent ovo dvoje mladih glazbenika prepoznala je jedna od najvećih svjetskih diskografskih kuća Warner Music Group koja je odlučila u suradnji s Dancing Bearom podržati i izdati singl “Don’t Let Me Go”. Bruno Pietri i Pete Spruce tako su postali jedni od prvih glazbenika s ovih prostora koji su dobili priliku izdati singl za major label, dok Dancing Bear nastavlja svoj niz lansiranja domaćih glazbenika na svjetsku glazbenu scenu.