Trenutno pregledavate Bajkoviti album talentirane kantautorice Melanie Martinez dostupan je za preorder u Dancing Bearu
  • Kategorija objave:NOVOSTI / Strano

Melanie Martinez objavila je treći studijski album pod nazivom “PORTALS”! Novi album obilježava prvo izdanje multi-platinaste 27-godišnje pjevačice, kantautorice i filmske redateljice Melanie Martinez u gotovo četiri godine nakon njezinog senzacionalnog drugog albuma “K-12” s više od 2 milijarde streamova te osam godina od debitantskog albuma “Cry Baby”. “PORTALS”, kroz ukupno 13 pjesama, nastavlja priču o Cry Baby, pjevačicinom alter-egu, te proširuje njen vizualni svijet snova.

Talentirana pjevačica singlom “DEATH” dala je uvid u svoju novu glazbenu eru. “Misija ovog izdanja je ponuditi perspektivu istinskog zajedništva i besmrtnosti. Album počinje smrću i završava u maternici, ali se upetljava u sebe i trebao bi se svirati kao vječna petlja – na isti način na koji su naši životi u petlji. Umiremo kao stari da bi se iznova rodili novi. Susrećemo se s istim poznatim licima i uzorcima za naš najveći rast. Cry Baby kakvu poznajete možda je umrla, ali je evoluirala u svoj najnoviji oblik”, izjavila je Melanie o albumu.

Originalnost, kreativan duh i talent ističu Melanie Martinez u svijetu glazbe. Neopisivo talentirana pjevačica i kantautorica nastavlja pomicati granice svojim odvažnim vizualima, dojmljivim tekstom i upečatljivim zvukom, pružajući cjelokupan doživljaj svojim obožavateljima.

Album “PORTALS” dostupan je u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te na našem webshopu dancingbear.hr.