You are currently viewing Daleka obala počastit će nas dugoočekivanim koncertom u Opatiji za točno tjedan dana
  • Post category:Domaće / News

Daleka obala priređuje koncert za pamćenje. Naime, bliži se njihov koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji 25. lipnja s novim pjevačem Jakšom Jordesom. “Koncert za pamćenje” nije floskula kojom se razbacujemo tek tako, već je to garancija od strane benda koji jedva čeka razveseliti publiku dobrim starim hitovima benda, kao i s najnovijim pjesmama “Lipi dani”, “Od tebe ća” i “U reggaeu je spas”.

Ako želite biti dijelom ove neodoljive ljetne priče, nabavite svoje ulaznice čim prije jer dodatnih ulaznica neće biti u prodaji, sukladno ograničenjima propisanim od strane HZJZ-a i stožera Civilne zaštite RH.

Koncert počinje u 21 sat i sve se posjetitelje moli da u prostoru Ljetne pozornice nose maske radi sigurnosti svih posjetitelja. Unutar prostora određen je razmak koji će posjetitelji morati poštovati.

Svoje ulaznice možete kupiti putem Eventima po cijeni od 100kn, a ako ostane ulaznica na dan koncerta, tada će cijena iznositi 120kn.

Podsjetimo, do ponovnog okupljanja benda došlo je nakon održane promocije box seta i vinilnih izdanja Daleke obale “999” i “Sve najbolje uživo/Uspomena”. Bila je to prekretnica za Zorana Ukića, Borisa Hrepića i Jadrana Vuškovića između kojih se ponovno rodila kemija, zbog čega su počeli raditi na vinilu The Best Of The Obala imena “Plovidba uz Daleku obalu”.

Za spomenuto LP izdanje bend je odlučio snimiti dvije nove pjesme kao The Obala (Zoki i Hrepa) pojačana Jadranom, no u priču je tada uskočio Jakša Jordes. Prvotno je zasvirao s momcima na saksofonu, da bi se na kraju uspostavilo kako se sjajno uklapa kao pjevač pa je tako Jakša otpjevao pjesmu “Od tebe ća”.

Nova postava benda pokazala se dobitnom kombinacijom te je The Obala dobila blagoslov od Marijana Bana i vratila ime u Daleka obala. Zbog toga izdanje “Plovidba uz Daleku obalu” savršeno opisuje njihov put, a vinil koji je neizostavni dio sazrijevanja benda možete pronaći na Dancing Bear prodajnim mjestima.

Osim što je ekipa radila na spomenutom izdanju, Daleka obala radi i na novom novcatom albumu o kojem više doznajte uskoro.