Trenutno pregledavate Luka Novokmet i Duška spremaju koncertnu čaroliju u kultnom klubu Sax!
  • Kategorija objave:Domaće / NOVOSTI

Luka Novokmet i Duška u četvrtak 10. listopada debitiraju na kultnoj pozornici kluba Sax! gdje će premijerno izvesti novu glazbu ● Duška je očarala publiku svojim prvim singlom “Balada Za Njega” ● Luka Novokmet objavljuje svoj singl prvijenac “Najbolje Što Znam” 18. kolovoza

Luka Novokmet i Duška će u četvrtak 10. listopada zasjati na kultnoj pozornici Kluba hrvatskih glazbenika Sax! Duo je pripremio šarolik repertoar pjesama koji će zadovoljiti ljubitelje svih žanrova i stilova, uključujući i njihove objavljene i nadolazeće singlove izdane pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear. Ulaznice za koncert su dostupne u fizičkoj prodaji u klubu Sax!, u svim Dancing Bearovim dućanima te online putem Entrio.hr.

Mladi pjevači nisu nepoznata lica ljubiteljima glazbe s obzirom da su oboje briljirali u posljednjoj sezoni popularnog showa The Voice. Njihovi nastupi su istaknuli njihove vokalne sposobnosti i izvanredan glazbeni talent, što im je omogućilo da se istaknu među konkurencijom i osvoje srca publike. Kroz show su se profilirali kao mladi umjetnici s velikim potencijalom, a njihove interpretacije pjesama bili su favoriti ne samo stručnog žirija, nego i publike.

Duška, koja je osvojila publiku i kritiku na prestižnom festivalu Dalmatinska Šansona Šibenik, između ostalih pjesama izvest će i svoj debitantski singl “Balada Za Njega”. Njezin prvijenac odiše elegancijom i emocijama dok govori o ljubavi, nostalgiji i gubitku, a već sada osvaja radijske postaje širom Hrvatske i dalje. Duška je na festivalu osvojila nagradu za najbolju interpretaciju, čime je učvrstila svoju titulu obećavajućeg imena na domaćoj glazbenoj sceni.

“Jako sam uzbuđena uoči koncerta ovog četvrtka u Saxu i pozivam vas sve da nam se pridružite! Pripremamo publici zaista posebnu večer ispunjenu glazbom, emocijama i fantastičnom energijom koju će definitivno dugo pamtiti. Dođite, povedite prijatelje i budimo svi zajedno dio ove spektakularne noći. Vidimo se u Saxu – jedva čekam podijeliti s vama sve što smo pripremili, uključujući i nove stvari na kojima radimo već dugo!”, poručila je Duška.

Luka Novokmet, također novo ime na hrvatskoj sceni, će u sklopu reportoara izvesti svoj nadolazeći debitantski singl “Najbolje Što Znam”. Lukin prvijenac će službeno biti objavljen na svim streaming servisima 18. listopada, a publika u klubu Sax! će imati priliku među prvima čuti dirljivu baladu čiju glazbu i tekst potpisuje Srđan Sekulović Skansi. Luka svojim jedinstvenim vokalom i karizmom plijeni pažnju, a novi singl spaja suvremene utjecaje s njegovom emotivnom interpretacijom.

“Veselim se koncertu u Saxu, uvijek mi je bila velika želja nastupiti na tom kultnom mjestu. Također se veselim izvođenju pjesama mojih najvećih glazbenih uzora, ali i izvođenju vlastitih pjesama za koje jedva čekam da publike čuje. Svi oni koji će doći na koncert mogu očekivati  večer punu emocija, zabave i električne atmosfere. Vidimo se!”, uzbuđeno je izjavio Luka.

Ovaj koncert u klubu Sax! predstavlja njihov prvi nastup u ovom legendarnom prostoru, a kombinacija njihovih glasova i glazbenih stilova obećava večer ispunjenu snažnom energijom te sirovim emocijama, garantirajući eksplozivnu atmosferu i dobar provod!

Ulaznice za koncert Luke Novokmeta i Duške pronađite online putem poveznice te u klubu Sax i u svim Dancing Bearovim dućanima. Dušku pratite na njezinom službenom Instagram i TikTok profilu. Luku Novokmeta pratite na njegovom službenom Instagram profilu.