You are currently viewing Zdenka Kovačiček zasjat će na Dori pjesmom ”Stay On The Bright Side”!
  • Post category:Domaće / News

Ove subote, izravno iz Opatije, ne propustite Doru 2022.! Ovogodišnji izbor za hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije i tradicionalni glazbeno-scenski spektakl još jednom će predstaviti četrnaest pjesama koje su se istakle svojim pobjedničkim potencijalom. Među odabranim kandidatima za hrvatskog predstavnika na Euroviziji u Torinu zasjati će neponovljiva Zdenka Kovačiček pjesmom ”Stay On The Bright Side”.

Žena za sva vremena oduvijek nas oduševljava svojim vječnim optimizmom i sjajnom energijom, a stihovi pjesme koja može stati rame uz rame svjetskim soul evergreenima i kojom se Zdenka Kovačiček predstavlja na Dori 2022. još jednom nas podsjećaju koliko smo zapravo snažni i kada su vremena teška. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Adi Karas, a skladbu su obradili Elvis Sršen NoA, Zvonimir Bajević i Jurica Hotko.

Redoslijed izvođenja natjecateljskih pjesama na Dori 2022. utvrđen je javnim izvlačenjem pa će tako Zdenka Kovačiček s pjesmom ”Stay On The Bright Side” nastupiti peta po redu.

Izravni prijenos iz opatijske dvorane ”Marino Cvetković” ne propustite u subotu, 19. veljače, u 20:10 na Prvom programu HRT-a. I ove godine će Dora biti u drugačijem obliku od onog na kojeg smo navikli – održat će se bez prisustva publike u dvorani, ali svi gledatelji imaju priliku sudjelovati u odluci koja će od 14 pjesama predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji.

Gledatelji za pojedinu pjesmu mogu glasati putem telefonskih poziva (iz fiksne i mobilne mreže) ili slanjem SMS poruke (televoting). Kako stoji u pravilima natjecanja Dora 2022, maksimalan broj poziva i SMS poruka s jednog telefonskog broja za pojedinu skladbu koji će biti uzeti u obzir za glasanje je 10. Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

Za Zdenku Kovačiček i pjesmu “Stay On The Bright Side” možete glasati

– telefonskim pozivom na broj 065 22 44 05

– SMS porukom sadržaja Dora05 na broj 60006

Za više informacija, zapratite Zdenku Kovačiček na njenom službenom Facebooku i Instagramu. Aktualni album “Konstatacija jedne mačke” nabavite na CD-u i LP-u u svim Dancing Bearovim prodavaonicama te putem online trgovine na linku. Posljednji hit singl “Tvoje usne” slušajte na omiljenom streaming servisu.