You are currently viewing Kehlani vas vodi na emocionalno i senzualno putovanje s novim albumom “blue water road”
  • Post category:News / Strano

Kehlani, Grammyjem nominirana i 13x platinasta američka R&B glazbenica danas je objavila iščekivani album “blue water road” koji će otvoriti vaše oči, um i srce. Novo izdanje u produkciji Popa Wansela istražuje evoluciju popularne glazbenice koju sama opisuje kao ’emocionalno, seksualno i duhovno putovanje’. Sa svojim predivnim vokalom i sanjivim tekstovima, Kehlani blista na novom iskrenom uratku koji uključuje suradnje s Justinom Bieberom, Blxstom, Jessie Reyez, Syd i drugima.

“Želim da čujete u što smo uložili vrijeme, predanost, radost i srce. Puls se može osjetiti. Sada se osjećam mirno.” ističe Kehlani te nadodaje: “Ja sam samo vrijedna mama koja je fokusirana samo na stvaranje vlastitog malog svijeta sa svojom obitelji. Potpuno sam drugačija osoba nego što sam mogla biti, čak i u najluđim snovima. Zaista se nadam da ćete se prilikom preslušavanja osjećati kao da ste se sa mnom uputili na Blue Water Road i bili ondje sa mnom”.

“blue water road” slušajte na svim streaming servisima, a fizički primjerak nabavite u svim Dancing Bearovim dućanima te putem web shopa – dancingbear.hr.