IDLES predstavili novi singl i najavili album
  • Post category:News / Strano

IDLES predstavljaju novi singl “Mr. Motivator” – eksploziju pozitivne, motivirajuće energije i ujedno najavljuju svoj treći studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati krajem godine.

Društveni komentar je postao potpis benda, no ovdje su snažnije nego ikad zagrabili u klišeje i pretvorili ih u glazbu koja je duboko kompleksna i brutalno relevantna. Pogledajte prateći glazbeni video spot koji je snimljen u suradnji s obožavateljima.

Frontman sastava IDLES, Joe Talbot otkriva: “Želimo započeti ovo putovanje na način da ne samo predstavimo atmosferu albuma, nego potaknemo našu publiku da pleše kao da je nitko ne gleda i probijemo se kroz ova mračna vremena s gigantskom mačetom od pjesme i najljepšom zajednicom otpadnika ikad okupljenom. Idemo. Sve je ljubav. ”

“Joy As An Act Of Resistance”, posljednji album grupe IDLES slovi za jedan od najboljih alternativnih albuma 2018. Osim što je dosegao Top 5 ljestvice albuma u UK, album ih je doveo do pozornice Glastonburyja i rasprodane svjetske turneje, te priskrbio nominacije za nagrade Mercury i BRIT Awards. Više informacija o njihovom novom albumu bit će poznato uskoro.