You are currently viewing Black Friday u Dancing Bearu

Dancing Bear pridružuje se Black Friday maniji s primamljivim popustima za sve ljubitelje dobrog zvuka! Na Black Friday, koji ove godine pada na petak 27. studenog, Dancing Bear priređuje popust od 15% na sva izdanja.

Primamljive glazbene popuste možete ugrabiti u zagrebačkoj poslovnici Dancing Beara na adresi Gundulićeva 7. Popust od 15% ne vrijedi za posebna Black Friday izdanja te za Records Store Day specijalne naslove.

Black Friday eksluzivna izdanja

Posebno za Crni petak, Dancing Bear servirat će vam ekskluzivna izdanja za svačiji glazbeni ukus. One koji obožavaju hip-hop razveselit će dva hardcore hip-hop izdanja u ponudi. Prvo izdanje je “Return to the 36 Chambers (Instrumental Versions)”, debitantski album američkog repera i člana Wu-Tang Clana Ol’ Dirty Bastarda. Drugo je pak album Ice-T-a “Rhyme Pays”, debitantski album američkog repera iz 1978. godine koji se nalazi na žutom vinilu.

Među specijalnim izdanjima nalazi se i dvostruki vinil s albumom “Magic and Loss” Loua Reeda. Šesnaesti je to album američkog kantautora koji je kritika etiketirala kao album na kojem je Lou Reed bio na vrhuncu moći te album kojim je uspješno iznio emocije.

Na policama Dancing Bear prodavaonice u Gundulićevoj naći će se na vinilu i album Paola Nutinija “Sunny Side Up”. Drugi je to album pop folk kantautora iz Škotske koji je 2009. i 2010. godine bilježio izvrstan uspjeh na listama prodaje u Velikoj Britaniji, ali i u ostatku svijeta. Singlovi koji se nalaze na tom albumu su “Coming Up Easy”, “Pencil Full of Lead”, “10/10” te najpoznatija pjesma s albuma “Candy”.

U Dancing Bearu pronaći ćete i live izdanje na dvostrukom vinilu “Live at London’s O2 Shepherd’s Bush Empire, 2020” Alanis Morissette. Izdanje je to s live akustičnim koncertom kojim je Alanis proslavila 25. godišnjicu svog trećeg albuma “Jagged Little Pill” uz repertoar s istoimene uspješnice iz 1995. godine.

Tu je još jedan live album – “Live on the Murder Scene” benda My Chemical Romance. Ovaj live album objavljen je 2006. godine, a sadrži pjesme s prva dva albuma benda “I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love” i “Three Cheers for Sweet Revenge”, kao i do tada nikad objavljene pjesme.

Preostala specijalna izdanja Dancing Beara za Black Friday su “All This and More” frontmena Slipknota Coreyja Taylora, trostruki vinil “John Prine: Asylum LP Box” američkog country folk kantautora Johna Prinea te “The Magnetic Fields”, dvadeseti album indie rock benda Quickies.