You are currently viewing Bon Voyage i Salto Guru spremni su rasplesati publiku CMC festivala!
  • Post category:Domaće / News

Najbolji ljetni provod na Jadranu sprema se 8. i 9. lipnja u Vodicama! Bon Voyage i Salto Guru na vodičkoj pozornici gledamo u subotu 8.lipnja.

Singl “Papak” sastava Bon Voyage slušajte na linku – https://bonvoyage.lnk.to/papak

Singl “Potopljen Grad” sastava Salto Guru  slušajte na linku: https://saltoguru.lnk.to/potopljengrad

Bon Voyage razbija monotoniju vedrim i humorističnim singlom “Papak”
(Dancing Bear)

Pulski pop sastav Bon Voyage oduševljava novim radiofoničnim singlom “Papak”. Predvođeni karizmatičnom pjevačicom Dijanom Marić Odobašić, Bon Voyage s novim materijalom spaja zavodljiv zvuk s dozom pop ekskapizma koji je brojnim slušateljima omogućio ‘utočište’ posljednjih nekoliko godina.

Pjesma simpatičnog naziva “Papak” donosi plesno-pjevni zalogaj obavijen šaljivim porukama te pruža spoj koji razbija monotonost zimskog i sumornog vremena. Nakon vedrog i pozitivnog singla “Voli Me Nježno“, kojim se sastav predstavio na CMC festivalu 2023. godine, novim singlom će vodičkoj publici ponovno unijeti eksplozivnu dozu pozitivnosti i dobre zabave.

“‘Papak’ je zapravo jedna šaljiva verzija muško-ženskih odnosa stopljena s odrazom današnjeg društva. U pjesmu je utkana mala doza humorističnosti, ali i ljubavi koja je glavna nit vodilja svake osobe” o singlu je izjavila karizmatična pjevačica Dijana.

Spot za singl “Papak” gledajte na YouTubeu. Za više informacija, Salto Guru pratite na njihovom službenom Instagram profilu.

Singl “Papak” slušaj na svim streaming servisima  

Salto Guru odskače singlom “Potopljen Grad”
(Dancing Bear)

Kreativni sedmeročlani splitsko-zagrebački sastav Salto Guru prvi će put nastupiti na pozornici CMC festivala ove godine s aktualnim singlom “Potopljen grad”, objavljenim u veljači 2024. godine za diskografsku kuću Dancing Bear. Četiri vokala – Mario Alajbeg, Dino Purić, Andro Rivier i Nikola Colnago – imat će priliku i uživo pokazati koliko se dobro glazbeno nadopunjuju.

Uz instrumentalne izvedbe Marina Koceića, Ivana Ivaniševića i Vojana Koceića, pjesma “Potopljen grad” govori o neostvarenoj ljubavnoj priči:
“Iako singl zvuči kao jedna priča o nesretnoj ljubavi,  inspiracija je druge prirode. Naime, pjesmu sam napisao tijekom poplave u Gunji, dakle prije gotovo cijelog desetljeća. Osjećaj nemoći pred prirodnom silom i tjeskobu ljudi koji su ostali bez krova nad glavom pretočio sam u ljubavnu priču s nesretnim završetkom gdje se taj osjećaj nemoći preslikava. Čovjek osjeća prazninu zbog spoznaje da je nešto što je uzeo zdravo za gotovo u jednom trenutku nestalo i on tu ne može ništa poduzeti“, izjavio je o singlu Mario Alajbeg.

 

Spot za singl “Potopljen Grad” gledajte na YouTubeu. Za više informacija, Salto Guru pratite na njihovom službenom Instagram profilu.

Singl “Potopljen Grad” slušaj na svim streaming servisima