You are currently viewing Supersonic Trio predstavlja se publici istoimenim žestokim debitantskim singlom
  • Post category:Domaće / News

Sastav Supersonic Trio čine Leo Anđelković, Mario Huljev i Luka Banić  Sastav ima spreman i album s 11 pjesama  Prateći video spot savršeno prikazuje odličnu atmosferu među članovima Supersonic Trija

Supersonic Trio je glazbeni projekt osnovan 2021. godine u Zagrebu te se sastoji od Lea Anđelkovića, Luke Banića i Maria Huljeva koji su već dugi niz godina aktivni u glazbenom poslu.  8. ožujka objavljuju istoimeni debitantski singl i spot “Supersonic Trio” koji će publiku osvojiti žestokom rock produkcijom i neodoljivom energijom. Tekst pjesme “Supersonic Trio” savršeno opisuje njihovu kreativnu sinergiju kao troje potpuno različitih pojedinaca koji se sjajno slažu u stvaranju glazbe. Singl najavljuje i debitantski album čijih 11 pjesama ćemo moći čuti već ove godine.

Glazbu, tekst i produkciju potpisuju sva tri člana sastava: Leo Anđelković, Mario Huljev i Luka Banić dok je za video spot zaslušan Dinko Čvorić Doringo.

Kantautor Mario Huljev u svojoj karijeri objavio je tri solo albuma, album s bendom Protokool te album s eksperimentalnim bendom Less Than A Minute. Kroz godine je ostvario zapažene suradnje s Arsenom Dedićem, Vannom, Connectom, Danteom, Prikijem, Renmanom te mnogim drugima. 2013. godine osvaja nagradu Porin u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a 2018. nagradu Oilver za najboljeg pjevača.

Gitarist, glazbenik i skladatelj Luka Banić trenutačno je član tri benda: Sunnysiders, Boa II i Prezzident. Tijekom dugogodišnje karijere surađivao je s bendom Boa, Ivanom Kindl, Borisom Novkovićem, ali i sa stranim imenima poput Heina Maite Kellija i Oli Nove te s Grammyjem nominiranim producentom Robinom Schmidtom.

Glazbeni producent, vokalist i instrumentalist Leo Anđelković producirao je preko 25 albuma izvođača među kojima su oni Daleke obale, Davorin i Bogovića, Norman Beaker Trija kao i „The Bridges“ Sunnysidersa koji je sniman u legendarnom studiju Ardent u Memphisu. Leo je trenutačno član više bendova: Norman Beaker Trio kao bubnjar, Screaming wheels kao bubnjar i pjevač te Baltaza kao frontmen, pjevač i bubnjar.

Novi singl “Supersonic Trio” slušajte na svim streaming servisima.